Tuesday, June 7, 2016

Jalan-Jalan Cari Makan

Asalammualaikum..lama dah tak update blog ni ..rasanya hampir setahun jugak tak update,.sememangnya aktiviti aku dan keluargaku mmg banyak,tapi mgkin di sebabkan kekangan masa membuatkan aku kurang untuk bercerita disini..

banyak aktiviti yang kami lalui tahun lepas dan paling menyeronokkan sekali adalah perjalanan kami sekeluarga bersama Subaru Owner Comunity Club ke Pulau Pinang dan kami berpecah pergi ke Krabi Thailand dengan mengunakan perjalanan darat

Pada asalnya rancangan kami ingin terus ke Phuket,tapi disebabkan anak saya Airis dan Wife demam,kami terpaksa batal kan niat kami ke Phuket dan balik ke Malaysia
Ok di bawah ni ada beberapa gambar yang dapat menceritakan tentang aktiviti kami tahun lepas


Dari Putrajaya + Pulau Pinang (socc) + Hatyai + Krabi + ALor Star + Putrajaya




















No comments:

Post a Comment